Google+ Followers

Monday, December 7, 2015

Alhamdulillah Ya Allah...

Assalamualaikum,

Bismillahirahmannirrahim...

[071215]

Dah lama dah tak bukak belog bihah chan ni.. :P
Dah berhabuk dah rupenye... hihi..
Inshaa Allah aku akan cuba jugak menulis dlm belog ni..
Tiap kali bukak belog ni, tiap kali tu jugak fikir nk istiqomah dalm menulis blog..

Sebab aku harap satu hari nanti, husband ngn anak-anak aku akan baca blog ni..
Andaikata umur aku tak pnjg, moga tiap bait bait dlm belog ni bagi manfaat kat orang lain..


Terlalu banyak sbnrnye aku nk story kat sini,
tapi sebab aku terlalu busy (kononnye), nanti la kite sambung cite after aku final exam ea..:D

Lagipun skrg tengah busy dgn assignment, project dan nak dekat final exam da....
Plus, masa aku sgt terhad skrg sbb aku keje & sometimes kene overtime. ;)


Ok.. nanti kite sambug lagi, I nak sambung study atmospheric risk management..

Babai..

No comments:

Post a Comment