Google+ Followers

Monday, August 11, 2014

Memberi seikhlas hati... Inshaa Allah kita akan lebih bahagia..

Bismillah...

Aku menulis sekadar ingin meluahkan rasa....

Nothing happen to me.. Just aku rase aku semakin bam bam. ahakss :p
Rasenya aku dah makin kurang makan sejak mula kerja..
Aku akan skip breakfast.. lunch dgn biskut atau roti..
Malam je la yg aku ade masa untuk mkn dan bila hujung minggu je..

OH My Allah.. Ni mesti sebab aku dah lama tak bersukan..
Yela, dulu time blaja, sempat je gi joging time petang kat track...
Sempat je g booking court untuk main badminton..
Sekarang memang tak sempat dan jugak sebab taman kt sini jauh..
Aku harap satu nanti aku akan sewa umah dekat dgn taman..
Senang nk g beriadah.. :p

Eh.. macam lari dari tajuk pulakss :p
Ok. back to the topic...
Sebenarnye kan.. senang je nk bahagia dalam hidup..
Give more, expect less.
Memberi seikhlas hati, Inshaa Allah kite akan lebih bahagia..
Kalau kite asyik nk mengungkit ape yg kte telah usaha, ape yg kte beri kat org, mane kte nk dpt kebahagiaan ye dak? 
Bagi aku, cuba lah buat baik dgn semua org even kita bukan sesempurna mane pon...

Okay lah. aku takde idea sgt malam ni. Nak solat isya' jap.
Mengadap laptop, update status, pong pang pong duk tazkirah pun xde makna kalau solat pun lewat ye dak? Ok. chow chin chun.


No comments:

Post a Comment